Gemeente Wassenaar

Laadpaal aanvragen?

Woont u in Wassenaar en heeft u een elektrische auto, maar nog geen laadpaal in de directe omgeving? Vraag nu een laadpaal aan en laat deze kosteloos plaatsen.

Laadpaal aanvragen

Over ons


Deze website van Samenwerkende gemeenten Zuid-Holland (SGZH) is voor particuliere of bedrijfsmatige aanvragen voor een laadpaal voor elektrische auto's. 

De gemeenten Rotterdam, Albrandswaard, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Gorinchem, Gouda, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer en Zuidplas werken samen aan de uitbreiding van het openbaar laadnetwerk in de regio. Inwoners van deze gemeenten kunnen via dit aanvraagportaal een laadpaal aanvragen.


Over elektrisch rijden

Elektrische voertuigen zijn schoon, stil en zuinig. Door elektrisch vervoer te stimuleren, verbetert de luchtkwaliteit en daardoor de leefbaarheid in de regio. Daarom krijgen (toekomstbestendige 0-emissie) voertuigen voor bewoners, bezoekers en bedrijven ruim baan.

Uw gemeente werkt bij het plaatsen van laadpalen op straat samen met exploitant EQUANS Infra & Mobility.


Meer informatie over elektrisch rijden en opladen binnen uw eigen gemeente? Kijk dan op uw gemeentelijke website.