Gemeente Rotterdam

Laadpaal aanvragen?

Woont u in Rotterdam en heeft u een elektrische auto, maar nog geen laadpaal in de directe omgeving? Vraag nu een laadpaal aan en laat deze kosteloos plaatsen.

Laadpaal aanvragen

Exploitant


EQUANS levert en installeert laadpalen in heel Nederland. Met veel gemeenten bouwen wij samen aan een openbaar netwerk van laadpalen, waardoor in de toekomst iedereen elektrisch kan rijden.

Wij vinden namelijk dat elke elektrische rijder makkelijk toegang moet hebben tot een laadpunt in de buurt. Wij geloven dat een dekkend landelijk netwerk van laadpalen ons een stapje dichterbij een emissievrije wereld brengt. Iedereen heeft toch recht op schone lucht?

De kennis die EQUANS heeft van de energiemarkt, installatietechniek en geavanceerde laadtechnologie komt mooi samen in de laadoplossingen die wij bieden. Hierdoor stellen wij onze gebruikers in staat om gemakkelijk en efficiƫnt hun elektrische auto op te laden. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor uw eigen auto, die van uw personeel of die van uw bezoekers, EQUANS biedt voor elke situatie een oplossing.

Op de website van EQUANS vindt u meer informatie over de laadoplossingen die wij u bieden.